Sven Van Den Wyngaert

Op zoek naar gepaste live muziek voor uw bedrijfsfeest of evenementVraag een totaalproject op basis van uw wensen. Romantische pianomuziek met zang, strijkkwartet, een swingend jazztrio of een volledige huisband... Elk genre is mogelijk!


Livemuziek voor uw bedrijfsfeest

Tijd voor een feestje! Om die grandioze groei of langverwachte lancering te vieren. Of gewoon naar jaarlijkse traditie om uw werknemers in de watten te leggen tijdens een bedrijfsborrel, midzomerfeest, presentatie of nieuwjaarsreceptie.

 

Uw bedrijfsfeest of personeelsfeest is in de eerste plaats een visitekaartje, een manier om u van uw beste kant te tonen aan uw werknemers of relaties. Soigneren, imponeren en overtuigen: daar draait het om. Met overheerlijke hapjes, spannende animatie en aangepaste livemuziek. Kortom: elk detail telt om een blijvende indruk na te laten.

 

Vertel ons alles over uw bedrijfsconcept en de muzikale omlijsting die uw feest naar ongekende hoogten stuwt. Achtergrondmuziek tijdens het walking dinner of een coverband als apotheose… wij zorgen voor een creatieve meerwaarde!

Live optreden van A tot Z

En wat met de technische kant van het verhaal? Licht, geluid, podia of een vleugelpiano plaatsen? Ieder zijn vak: gerenommeerde partners nemen dat gedeelte voor hun rekening. Echte kraks in hun vak waarop je kunt bouwen als muzikant en organisator. De beste garantie voor uw én onze gemoedsrust.

 

Referenties

SMA BelgiumGhelamcoCook & ServeWaasland BeverenCMstad Sint-Niklaasgemeente Sint-Gillis-WaasSan-Marco villageGreen PanJaguarLandroverBMWMiniFast Forward EventsDeep BridgeProfessional Media GroupTelenetHLNVTMRoyal Antwerp FCJADA EventsAntwerp DinnerDouwe EgbertsNorriqDe KoninckMojuiceSylvester ProductionsGLSWay2eventsPillows Hotels, Equitom Clinic, Le Parfum Du Nathalie, Deutsche Bank

 

>> Contacteer mij voor meer info, bekijk mijn foto's of bekijk mijn films.

"Met dank aan Sven Van den Wyngaert voor de sublieme muzikale begeleiding tijdens onze exclusieve kerstlunch in Salons de Romree."

SMA Belgium