Sven Van Den Wyngaert

Muziek speelt een belangrijke rol op de grote momenten in ons leven, het huwelijk bijvoorbeeld. Tijdens de huwelijksmis of ceremonie weerklinkt meestal muziek vanop cd uit de speakers. Uw viering écht tot een onvergetelijk moment maken? Dan kiest u voor live muziek met echte muzikanten. Een live band voor uw bruiloft.


Mijn formule? 

  • Bezetting: piano + zangeres of zanger
  • Opties: aanvullende gitarist, celliste, violiste of saxofonist
  • Repertoire: tot 7 nummers naar keuze

Mijn werkwijze?

  1. Briefing: Vertel mij alles over de muziek van jullie ceremonie of droomhuwelijk. 
  2. Studieronde: Als coverband studeren we eerst alle nummers in. Daarna volgen een aantal repetities. 
  3. Optreden: Op de dag van de bruiloft staan we ruim op voorhand paraat met onze instrumenten en geluidsinstallatie. En natuurlijk doen we een soundcheck lang voordat de eerste gasten arriveren. 

 

Benieuwd naar onze stemmen? Even voorstellen: Dunja, Steve en Ivann.

Dunja

DUNJA kent u wellicht als finaliste van "The Voice Van Vlaanderen". Ze schittert in projecten als Franklin - Ode To Aretha, DTN (Dunja & Tom Nelson; acoustic duo) en haar eigen solo project onder de naam 'Ayla Dunes’. DUNJA deelde het podium met bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld: Paul Michiels, Regi, Laura Tesoro, Belle Perrez, Patrick Riguelle, Jean Bosco Safari, Barbara Dex, … Kortom: een ervaren & veelzijdige topzangeres (met een master in jazz-zang), die vrijwel elk genre aankan. Haar specialiteiten: pop, jazz en soul.

Beluister onderstaand fragment. (Meer fragmenten


>> Meer weten? Vraag hier een offerte aan of bekijk mijn foto's.

Zanger Steve Kashala brengt samen met pianist Sven Van den Wyngaert live-muziek op uw huwelijksmis of ceremonie.

Steve

Steve Kashala kent u als backing vocal van Natalia, Clouseau, Udo, Hadise, The Voice, Eurosong, … Of als leadzanger van Royal Funk Force. Zijn handelsmerk? Een warme soulstem die zich perfect leent tot het zingen van soul en pop. 

Beluister onderstaand fragment. (Meer fragmenten

 

>> Meer weten? Vraag hier een offerte aan of bekijk mijn foto's.

 

 

Zanger Ivann speelt samen met pianist Sven Van den Wyngaert op uw huwelijksmis of ceremonie

Ivann

Ivann zong samen met Lionel Richie, Leo Sayer en Laria Fabian. In het VTM-programma Sterren op de Dansvloer bracht hij elke week zijn versie van mooie ballads en knappe popsongs. Eén ding is zeker: Ivann waagt zich aan alle genres en ontroert veel mensen met zijn stem.

Beluister onderstaand fragment. (Meer fragmenten


>> Meer weten? Vraag hier een offerte aan of bekijk mijn foto's.

 

 

"We willen u en Zina bedanken voor de prachtige muziek die jullie gebracht hebben tijdens onze ceremonie, het was geweldig. Door het feestje hebben we jullie niet meer gezien en gesproken na de ceremonie, maar we willen jullie echt bedanken voor jullie aanwezigheid en om onze ceremonie onvergetelijk te maken. Dikke merci."

Lauren & Hans