Sven Van Den Wyngaert

Muziek speelt een belangrijke rol op de grote momenten in ons leven zoals het huwelijk. Tijdens de huwelijksmis of ceremonie klinkt dan vaak muziek van een Spotify playlist uit de speakers. Jullie viering écht tot een onvergetelijk moment maken? Kies dan voor live muziek met professionele muzikanten: een live band voor jullie bruiloft!


Mijn formule? 

  • Bezetting: piano + zangeres of zanger
  • Opties: aanvullend cello, viool of saxofoon
  • Repertoire: tot 7 nummers 

Mijn werkwijze?

  1. Briefing: vertel ons alles over de muziek van jullie ceremonie of droomhuwelijk. 
  2. Studieronde: als coverband studeren we eerst alle nummers in. Daarna volgen een aantal repetities. 
  3. Optreden: op de dag van de bruiloft staan we ruim op voorhand paraat met onze instrumenten en geluidsinstallatie. En natuurlijk doen we een soundcheck lang voordat de eerste gasten arriveren. 

 

Benieuwd naar onze stemmen? Even voorstellen: Dunja, Steve en Ivann.

Dunja

Dunja is bekend als finaliste van "The Voice van Vlaanderen". Ze schittert in projecten als Franklin - Ode To Aretha en haar eigen solo project onder de naam 'Ayla Dunes’. Dunja deelde het podium met bekende namen uit de Vlaamse muziekwereld: Natalia, Axelle Red, Paul Michiels, Regi, Laura Tesoro, Belle Perez… Kortom: een ervaren & veelzijdige topzangeres (met een master in jazz zang), die vrijwel elk genre aankan. Haar specialiteiten: pop, jazz en soul.

Beluister onderstaand fragment. (Meer fragmenten


>> Meer weten? Vraag hier een offerte aan of bekijk onze foto's.

 

Zanger Steve Kashala brengt samen met pianist Sven Van den Wyngaert live-muziek op uw huwelijksmis of ceremonie.

Steve

Steve Kashala kent u als backing vocal van Natalia, Clouseau, Udo, Hadise, The Voice, Eurosong… Of als leadzanger van Royal Funk Force. Zijn handelsmerk? Een warme soulstem die zich perfect leent voor het zingen van heerlijke soul en warme popsongs. 

Beluister onderstaand fragment. (Meer fragmenten

 

>> Meer weten? Vraag hier een offerte aan of bekijk mijn foto's.

 

 

Ivann

Ivann zong samen met Lionel Richie, Leo Sayer en Lara Fabian. In het VTM-programma Sterren op de Dansvloer bracht hij elke week zijn versie van mooie ballads en knappe popsongs. Ivann mocht zelfs als 'George Michael' het podium delen met de Nederlandse superster Glennis Grace, tijdens haar uitverkochte Whitney-tribute in de Antwerpse Lotto Arena.

Eén ding is zeker: Ivann waagt zich aan alle genres en ontroert met zijn krachtige stem.

Beluister onderstaand fragment. (Meer fragmenten


>> Meer weten? Vraag hier een offerte aan of bekijk mijn foto's.

 

 

"We willen jullie bedanken voor de prachtige muziek die jullie gebracht hebben tijdens onze ceremonie, het was geweldig. Door het feestje hebben we jullie niet meer gezien en gesproken na de ceremonie, maar we willen jullie echt bedanken voor jullie aanwezigheid en om onze ceremonie onvergetelijk te maken. Dikke merci."

Lauren & Hans