Sven Van Den Wyngaert

Passende live muziek voor …

  • Huwelijken / ceremonies
  • Evenementen
  • Receptie's of diners

Huur mij in. Solo, als duo of band. Helemaal volgens uw specifieke wensen, op maat van uw feest of evenement.


Mijn werkwijze?

  1. Briefing: Vertel mij alles over de context en uw verwachtingen op muzikaal vlak.
  2. Voorbereiding: Een goede voorbereiding is het halve werk en dat geldt zeker voor muziek. Concreet? We studeren de nummers in en repeteren ze grondig.
  3. Soundcheck: Ook op de dag zelf vormt een grondige voorbereiding uw garantie op een muzikaal hoogstandje. De soundcheck vindt natuurlijk plaats nog voor de eerste gasten binnenkomen.
 

Wie ben ik?

Toen ik nog op de lagere school zat, raakte ik helemaal in de ban van mijn eerste keyboard. Ik ging klassieke piano studeren aan de muziekacademie van Sint-Niklaas en volgde nadien een opleiding muziekdocent

Sinds 2011 geef ik les (AMV en AMC en zang) aan kinderen en volwassenen in de muziekacademie van Beveren.

De laatste jaren treed ik vaak op met mijn eigen combo en begeleidingsband en werk ik mee aan grote en minder grote muziekprojecten. Als gastmuzikant begeleidde ik al diverse artiesten: Ivann, Nadia, Gunther Neefs, Garry Hagger, Patrick Onzia, Peter Thyssen en Jan Van Looveren, Karen Daemen, Christoff, Frans Bauer, Lindsay, Laura Lynn, Sandrine, Niels Destadsbader, Raf Van Brussel, Maarten Cox, Sandra Kim, De Romeo's, Willy Sommers, BZN, Geena Lisa, Tinne Oltmans, Belle Perez, Dries De Vis, Ghostrockers.

 


Waarom ik doe wat ik doe?

Waarom wordt iemand leraar? Of kok? Noem het gerust een roeping. De liefde voor muziek, zeg maar. Ik ben gek op muziek, want ze geeft mee vorm aan blijvende herinneringen voor mensen. Zeker op grote momenten zoals het huwelijk. Dat ik deel mag uitmaken van die mijlpalen in iemand zijn leven beschouw ik als een hele eer. U geeft mij het vertrouwen, ik geef u een moment om te koesteren. Voor altijd.