Sven Van Den Wyngaert

Dit is het verhaal van luxe. De genodigden van BMW het aller beste geven. De crew werkte maar liefst drie weken aan de opbouw van het fenomenale decor op de hoofdzetel van BMW Belux in Bornem. Vijf avonden maal 420 gasten plus een crew van 150 man, you do the math. This is the story of luxury.

 

Luxe is unieke smaken proeven. En dat mag je letterlijk nemen. Sterrenchefs David Martin**, Cyril Molard** en Roger van Damme* stelden voor deze gelegenheid een uitzonderlijk menu samen. Een vijfsterren-diner zoals geen ander tijdens een zinnenprikkelende show die de gasten onderdompelde in verwondering.

 

Luxe is avant-première. De bevoorrechte gasten kregen als eerste de nieuwe BMW luxemodellen te zien die voor het grote publiek nog top secret zijn. For their eyes only.

 

Luxe is BMW. Maar luxe is ook champagne van Taittinger, sublieme juwelen van Christofle, vloeren van IVC Beyond Flooring, camera’s van Leica, reistassen van Montblanc, pakken van Scabal, exclusieve kledij van Natan en luxueus vliegen met Emirates en een live-band -inclusief strijkers- olv Sven Van den Wyngaert. Elke partner tilde de ander naar een hoger niveau voor een evenement van het allerhoogste niveau.

 

Luxe is tot het uiterste gaan en daar kent BMW alles van.

 

Artiest: Zina
Band: Sven Van den Wyngaert (piano) en strijkkwartet 
Speeldata: najaar 2019
Event: Fast Forward Events