Sven Van Den Wyngaert

In het najaar van 2017 zorgde BMW Group Belux Bornem voor een ongeziene scoop. Met het evenement ‘The Reveal’, gecreëerd door Fast Forward Events, stelde de BMW Group in wereldprimeur enkele nieuwe modellen uit verschillende segmenten van het BMW gamma voor: de nieuwe BMW i8 Roadster, de nieuwe BMW X3, de nieuwe BMW 6 Gran Turismo, de vernieuwde BMW i3, de nieuwe BMW M5, de nieuwe BMW M4 Clubsport én één nog volledig nieuw te verwachten telg van de BMW familie.


De voorstelling vond plaats in een grote loods, helemaal aangekleed in BMW-stijl. Zodra de heerlijke catering van Silverspoon achter de kiezen zat, werden de genodigden begeleid naar een amfitheater waar een tribune in 360° rondom rond was opgesteld. Bovenaan was deze tribune – goed voor zo’n 1,100 genodigden – afgelijnd met immense Tv-schermen waarop promofilmpjes van het automerk waren te zien.

 

Master of Ceremony voor deze gelegenheid was Christophe Grosjean, presentator van Fleet TV op Kanaal Z. Na de speeches van BMW-autoriteiten zoals de CEO van BMW Belux en de Marketing en Sales Manager, over verleden en toekomst van het automerk, digitalisering in de auto en veiligheid, begon de show pas echt. Net zoals mannequins op de catwalk, werden de nieuwe modellen één voor één het wandelpad opgereden en aan de genodigden getoond. Live-muziek, acrobaten, vuurwerk en een spectaculaire lichtshow vormden de rode draad in deze prachtige en exclusieve 4D show.

 

Artiesten: Wen Bellens, Tom Ooghe
Band: Sven Van den Wyngaert (piano)
Speeldata: najaar 2017

Event: Fast Forward Events, Mojuice