Sven Van Den Wyngaert

Live achtergrondmuziek voor uw receptie, huwelijksreceptie of babyborrel? Elk feest vraagt om een aangepaste muzikale omlijsting, subtiel én stijlvol, zodat uw gasten ongestoord een praatje kunnen slaan. Kies uit een van mijn drie formules op basis van uw context en smaak of vraag een compleet concept op maat.Live achtergrondmuziek: 3 formules

Welk soort achtergrondmuziek wenst u: subtiel of eerder een wat vollere sound?

Kies een van mijn drie formules.

  • Formule 1: piano + zangeres

De intimistische sound, puur en breekbaar. Rustige achtergrondmuziek voor stijlvolle recepties of kleinschalige borrels.

  • Formule 2: piano + zangeres + sax

Net dat beetje extra. Voor liefhebbers van een warme sfeer of nostalgische zielen met zin voor avontuur.

  • Formule 3: piano + contrabas + drum + zanger(es)

Romantische ballads, swingende blues of bossa nova. Met ons jazzkwartet haalt u een heus huisorkest in huis.


Elke set duurt 90 minuten en wij musiceren op een aangenaam volume. Tot 100 gasten voorzien wij zelf een geluidsinstallatie. Verwacht u meer dan 100 genodigden? Dan doe ik een beroep op een externe partner gespecialiseerd in geluidsinstallaties (inclusief geluidstechnicus).

 

Complete concepten op maat

Hebt u een duidelijk idee voor ogen? Specifieke nummers, een aparte stijl of thematische setlist? Vertel er mij alles over en ik zorg dat de achtergrondmuziek beantwoordt aan uw verwachtingen.

 

Akkoord: het draait om de muziek. Maar het oog wil ook wat natuurlijk! Een verzorgde en mooie presentatie maakt onderdeel uit van onze service tijdens uw receptie of huwelijksreceptie. Vraag gerust om een compleet concept op maat.

 

Concreet? Vleugelpiano in het rood, podium in retro-stijl, feeëriek licht, … Of een heel ander idee. Dankzij een jarenlange samenwerking met betrouwbare partners is quasi alles mogelijk.

 

>> Contacteer mij voor meer info of bekijk mijn foto's.