Sven Van Den Wyngaert

Dries & De Belgen

Frontzanger Dries De Vis & zijn “Belgen” brengen Nederlandstalige popsongs uit Vlaanderen en Nederland die recht uit het hart komen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen. Met een overdosis aan enthousiasme, leuke samenzangen en een portie stevige kloten doorprikken ze het repertoire van Clouseau, Raymond V.H.G., Gorki, Doe Maar, Bazart... Lees meer.

BMW - Story Of Luxury

Dit is het verhaal van luxe. De genodigden van BMW het allerbeste geven. De bijhorende live muziek -inclusief strijkkwartet- van Sven Van den Wyngaert tilde het event naar een hoger niveau. Lees meer.

Intrede Sinterklaas 2019

Op zondag 17 november 2019 werd Sinterklaas in zijn residentiestad verwelkomd tijdens een flitsende live-show, gepresenteerd door Goele De Raedt en Marc Boon. Sven Van den Wyngaert zorgde voor een stevige live-band, inclusief blazers. Lees meer.

Intrede Sinterklaas 2018

Op woensdag 14 november 2018 werd Sinterklaas in zijn residentiestad verwelkomd tijdens een flitsende live-show, gepresenteerd door Goele De Raedt en Marc Boon. Sven Van den Wyngaert zorgde voor een 7-koppige live band. Lees meer.

Puur Dries

Dries De Vis (Voor De Leeuwen, Familie, Witse, Go Go Go...) heeft een passie voor kleinkunst. Luisterliedjes voor het volk die aan de hand van anekdotes met het publiek worden gedeeld. Samen met pianist Sven Van den Wyngaert en bassist Ralph Hermans brengen zij PUUR DRIES. Lees meer.

Zingt, lacht, Bewondert

In het programma 'Zingt, lacht, bewondert' combineert Maarten Cox bekende succesnummers uit de jaren '70 met prachtige, soms vergeten pareltjes uit die periode live gespeeld door een live band, inclusief strijkers. Lees meer.

Vrienden Voor Het Leven

Na het succes van de Vrienden voor het Leven tour 2016 tekenen opnieuw 4 absolute topartiesten present voor de editie van 2017. Niemand minder dan Lindsay, Christoff, Laura Lynn én Frans Bauer zullen samen op het podium staan.  Lees meer.

 

BMW - The Reveal

Een voorstelling van de nieuwste en exclusieve BMW modellen werkten voor 14.000 toeschouwers. Een grootse 4D show met stunts, vuurwerk, feeëriek licht en natuurlijk stijlvolle live-muziek. Lees meer.

Bakteurs

'Bakteurs' is een muzikaal theaterstuk over het leven van twee jongens die elk in een ander dorp zijn opgegroeid. Peter Thyssen in het polderdorp Sint-Gillis-Waas en Jan Van Looveren in het landelijke Ekeren. Twee jongens die van elkaars bestaan niets afwisten. Lees meer. 

Intrede Sinterklaas 2015

Op zondag 15 november 2015 werd Sinterklaas in zijn residentiestad verwelkomd tijdens een grootse onthaalhappening, gepresenteerd door Goele De Raedt en Marc Boon. Uiteraard kon ook de live-band olv Sven Van den Wyngaert niet ontbreken. Lees meer.

Intrede Sinterklaas 2014

Eén dag na zijn officiële aankomst in ons land, wordt de Sint met een groot feest verwelkomd in zijn thuisstad Sint-Niklaas waar hij tot zijn verjaardag zal verblijven. Uiteraard werd de Sint verwelkomd met een spectaculaire live-show. Lees meer.