Sven Van Den Wyngaert

Zingt, lacht, Bewondert

In het programma 'Zingt, lacht, bewondert' combineert Maarten Cox bekende succesnummers uit de seventies met prachtige, soms vergeten pareltjes uit die periode live gespeeld door een 4-koppige live band.

The Reveal

Voor BMW werkten wij 14 dagen mee aan de voorstelling van de nieuwste modellen in een grote 4D show met stunts, vuurwerk, licht, geluid en natuurlijk stijlvolle live-muziek.

Bakteurs

'Bakteurs' is een muzikaal theaterstuk over het leven van twee jongens die elk in een ander dorp zijn opgegroeid. Peter Thyssen in het polderdorp Sint-Gillis-Waas en Jan Van Looveren in het landelijke Ekeren. Twee jongens die van elkaars bestaan niets afwisten.

Intrede Sinterklaas 2015

Op zondag 15 november 2015 werd Sinterklaas in zijn residentiestad verwelkomd tijdens een grootse onthaalhappening, gepresenteerd door Goele De Raedt en Marc Boon. Uiteraard kon ook de live-band olv Sven Van den Wyngaert niet ontbreken.

Intrede Sinterklaas 2014

Eén dag na zijn officiële aankomst in ons land, wordt de Sint met een groot feest verwelkomd in zijn thuisstad Sint-Niklaas waar hij tot zijn verjaardag zal verblijven. Uiteraard werd de Sint verwelkomd met een spectaculaire live-show.